Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00

Сб-Нд: вихідний

0
Мій кошик
Каталог
Порівняння
Додайте товари для порівняння

Lamborghini Aventador SV – одна з найбільших моделей автомобілів з акумуляторним живленням. Він ідеально підходить для дітей старшого та високого зросту, дозволяючи їм кататися вільно та самостійно. Офіційна ліцензія марки автомобілів класу люкс Lamborghini гарантує чудове відтворення деталей повнорозмірної моделі Aventador SV та ретельно продуманий спортивний дизайн.

Безщітковий двигун з потужним акумулятором.
Дитячий автомобіль Lamborghini Aventador SV оснащений сучасним безщітковим двигуном вражаючої потужності 200 Вт. Він працює у парі з потужним акумулятором 24В/14Ач.

Використання такої системи приводу не тільки забезпечує тривале задоволення та динамічність водіння, а й дозволяє транспортному засобу рухатися надзвичайно тихо та плавно. Додатковою важливою особливістю цих безщіткових двигунів є їх надійність, безвідмовність та підвищений термін служби.

УВАГА! Через використання безщіткового двигуна в машині немає пульта дистанційного керування для батьків.

Надувні колеса для комфорту водіння.
Дитячий автомобіль із надувними колесами – ідеальне рішення для маленьких водіїв. Пневматичні шини не тільки довговічні завдяки стійкому до стирання протектору, але й дозволяють ефективно пересуватися різними поверхнями.

Хоча низька підвіска машини найкраще працює на гладких поверхнях, завдяки надувним колесам вона легко долає траву, гравій або гальку, надаючи дитині повну свободу в іграх.

Швидка машина для маленьких гонщиків
Lamborghini дозволяє рухатися із вражаючою швидкістю до 13,8 км/год! У електромобілях прискорення зазвичай обмежується приблизно 5-8 км/год з урахуванням безпеки користувачів. Однак через великі розміри моделі Aventador SV та її призначення для дітей старшого віку її характеристики були покращені.

У машині доступно 2 швидкісні режими - один повільніше, інший швидше. Перемикатися між ними надзвичайно просто та зручно завдяки кнопкам, розташованим на кабіні.

2-місна модель з високою вантажопідйомністю.
Завдяки значним розмірам, вантажопідйомності близько 100 кг і двом ергономічним сидінням в Lamborghini легко розмістяться 2 особи. Для забезпечення комфорту під час гри автомобіль оснащений м'якими сидіннями, обтягнутими екологічною шкірою, що вентилюється, елегантного чорного відтінку. Кожне сидіння має індивідуальний пас безпеки, що забезпечує повну безпеку.

Привабливе світлодіодне підсвічування та музична панель.
Щоб зробити розвагу в Lamborghini Aventador SV ще приємнішим, на робочому столі є музична панель, що підтримує MP3 файли. Крім того, можна додавати улюблені пісні за допомогою портів USB та AUX або за допомогою технології Bluetooth. Більше того, у машині є вбудовані мелодії.

Додатковим елементом, що приносить радість дітям під час їзди, є робочі світлодіодні ліхтарі, розташовані як спереду, так і позаду автомобіля.

Габаритні розміри Ламборджіні для дітей
розміри автомобіля приблизно 173 х 109 х 63 см,
розміри колеса приблизно 31 х 10 см,
розміри сидіння приблизно 35 х 25 х 40 см,
вага автомобіля близько 76 кг,
зазор близько 10 см,
максимальне навантаження близько 100 кг,
розміри упаковки приблизно 173 х 97 х 54 см,
вага упаковки близько 89 кг.
Комплектація Ламборджіні Авентадор СВ
інструкція,
монтажний комплект,
зарядний пристрій,
Кабель мініджек.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Електромобіль Ramiz Lamborghini Aventador SV White

Доступно
Артикул: 5903864940473
50 608 грн
53 694 грн
Порівняти
Виберіть колір
Замовити швидко
Характеристики
Розмір: 173 х 109 х 63 см
Вага 76.00
Максимальна вага 100
Вікова група От 4 лет
Тип Легковой автомобиль
Мощность двигуна 200 W
Кількість місць 2
Марка Lamborghini
Кількість двигунів 1

«Новою поштою» по Україні

Кур'єром Нової пошти 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • На сайті через платіжну систему 
  • Оплата карткою "Пакунок малюка"
  • На карту Приват Банку або Монобанку
  • Оплата частинами від Монобанк або Приват банк

Гарантія від виробника

Вгору