Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00

Сб 11:00–15:00 

Нд: вихідний

0
Мій кошик
Каталог
Порівняння
Додайте товари для порівняння

Останній стійковий басейн із колекції 2022 року Bestway Power Steel™ Swim Vista Series™ II із розмірами 427 x 250 x 100 см та об’ємом 7250 л забезпечить блаженне охолодження у спекотний день. Унікальний відбиток, що імітує кам'яну стіну, не тільки виглядає більш естетично, але й робить басейн окрасою домашнього саду. Крім того, басейн оснащений двома вікнами, які дозволяють спостерігати за власним садом з підводної точки зору.
Овальний басейн значних розмірів дозволить всій родині охолодитися в спекотний день. Стійка басейну виготовлена ​​з металевої конструкції, стійкої до корозії та мінливих погодних умов. Запатентована система Seal & Lock System™ забезпечує надійне з’єднання між кожним елементом сталевої рами, а раковина виготовлена ​​з надзвичайно міцного, стійкого до проколів матеріалу Tritech™.

Завдяки посиленим вікнам, вбудованим у стінки басейну, плавці можуть махати руками та корчити дурні гримаси під час плавання. Ці вікна також дозволяють батькам легко спостерігати, як їхні діти грають і пірнають під водою. Крім того, мінімальна кількість необхідних інструментів робить збірку цього басейну без проблем.

Басейн оснащений зручною та безпечною драбиною, яка дозволяє легко та швидко знімати сходинки, коли басейн не використовується. Завдяки цьому діти не зможуть заходити в басейн без нагляду дорослих.

Фільтр-насос з картриджем допоможе довше зберегти здорову, чисту воду, щоб ви могли дихати з почуттям безпеки і охолоджуватися в спекотні дні. Фільтруючий насос - це незамінне рішення для покращення якості води у вашому басейні.

Завдяки покриттю, що входить в комплект, ви легко захистите басейн від твердого бруду - шматочків трави, листя або комах. Це додатковий захист від випадкового падіння дітей в басейн. Накриття є додатковою теплоізоляцією води в басейні. Завдяки зв'язкам, що забезпечують його кріплення, вітер не зламає його, а дренажні отвори ефективно відведуть надлишок накопиченої води.

Такий басейн вміщує 7250 літрів води, тому пірнати можна без проблем.
Для швидкого зливу води використовуються спеціальні вентилі.


У набір входить:
- басейн розміром 427 х 250 х 100 см
- фільтрувальний насос об'ємом 2,006л №58383
- фільтр для насоса II №58094
- проточний хімічний дозатор Chemconnect™ №58501
- насосні шланги
- ситечка
- затискачі
- безпечна драбина №58330
- накриття для басейну № 58425
- латка підводного ремонту
- інструктаж

Найважливіші особливості басейну:
- об'єм води (90%): 7250 л
- легке налаштування приблизно 20 хвилин (2-3 людини)
- стійкі до корозії металеві каркаси
- міцні бічні стінки з ПВХ і 3-шарового поліестеру
- 3-шаровий ремінь забезпечує додаткову підтримку стіни
- проточний дозатор хімії Chemconnect - проточний дозатор хімії, інтегрований з насосом. Дозатор працює автоматично, не вимагає ручного керування. Підключення пристрою до насоса дозволяє рівномірно розподілити хлор у воді. Дозатор Chemconnect успішно замінює використання традиційного поплавка. Він адаптований до хімічних таблеток діаметром 2,5 см.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Bestway каркасний овальний басейн 427x250x100 10w1 56714

Доступно
Артикул: 56714
22 445 грн
23 782 грн
Порівняти
Замовити швидко

«Новою поштою» по Україні

Кур'єром Нової пошти 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • На сайті через платіжну систему 
  • Оплата карткою "Пакунок малюка"
  • На карту Приват Банку або Монобанку
  • Оплата частинами від Монобанк або Приват банк

Гарантія від виробника

Вгору